Jaloezieën op maat gemaakt

De horizontale jaloezieën noemt men ook wel de horizontale lamellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en lamelbreedte. Dus voor elke ruimte een passende raamdecoratie die ook bij je interieur past. Het geeft een tijdloze en sfeervolle uitstraling waarbij je zelf de privacy en lichtinval kan bepalen.

Aluminium Jaloezieën

In het klassieke interieur passen de aluminium jaloezieën heel goed om een strakke uitstraling te krijgen. Deze lamellen kan je verkrijgen in 25 mm of 50 mm breed en in verschillende kleuren. Uiteraard zijn op maat te laten maken. Rechts zit het optrekkoord en aan de linkerkant de tuimelstaaf om de lamellen te openen of sluiten. Omdat ze vocht- en vuilbestendig zijn kunnen ze prima gebruikt worden in vochtigere ruimtes. Tevens zijn ze eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Houten Jaloezieën

Wanneer je een warme en natuurlijke sfeer in huis wilt zijn de houten jaloezieën daar perfect voor. Daardoor kan je heerlijk relaxen. Door de houten lamellen van 50 mm breed haal je de natuur in huis. De lamellen zijn gemaakt van lindehout of bamboe. Bij de houten jaloezieën is een ladderband toegevoegd voor meer stijl. De ladderband is mee kleurend met de lamellen. Met het tuimelkoord kan je de juiste licht inval bepalen. De bamboe lamellen zijn duurzaam en hebben een unieke natuurlijke uitstraling. Het is een lichte houtsoort waardoor de lamellen eenvoudig omhoog en naar beneden bewogen kunnen worden.

PVC Jaloezieën

Ze zijn gemaakt van een hoogwaardige pvc en zijn gebruiksvriendelijk. De lamellen zijn 50 mm breed en hebben de uitstraling van echt hout. Ze zijn vochtbestendig dus geschikt voor vochtige ruimtes en geprint met een houtnerf. Deze lamellen zijn ook uitgerust met een optrekkoord en tuimelkoord. Ze zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje.

Schuifpui raamdecoratie

Wanneer je een schuifpui hebt heb je vaak te maken met een grote raampartij. Je hebt wel een mooi uitzicht en het daglicht komt lekker naar binnen. Wanneer je dan de juiste raamdecoratie schuifpui hebt, kan je alsnog van je privacy genieten maar ook je daglicht kan je behouden door het te bepalen hoe jij het licht inval wilt hebben. Bij een schuifpui moet je wel op een aantal dingen letten omdat het geen gewoon raam is. Je wilt wel gewoon door de schuifpui kunnen lopen en het raamdecoratie moet niet in de weg zitten. Uiteraard wil je ook graag je privacy behouden maar het lichtinval. Omdat de schuifpui tot op de grond loopt heb je ook de juiste maat nodig van je raamdecoratie.

Welke schuifpui raamdecoratie is er

Wanneer je dan op zoek gaat naar raamdecoratie voor je schuifpui kom je er achter dat je uit verschillende raamdecoratie kan kiezen. Zo zijn er dus:

·        Gordijnen

·        Jaloezieën

·        Vouwgordijnen

Gordijnen kun je eenvoudig volledig voor je schuifpui hangen. Deze zijn er tot 300 cm lang zodat ze dan ook tot op de grond komen. Ook zijn ze verkrijgbaar in verduisterend, vitrage en inbetween.  De jaloezieën zijn er in verschillende lengtes.  Aluminium jaloezieën zijn er tot 300 cm lang, Houten jaloezieën tot 270 cm lang en de pvc jaloezieën tot 240 cm lang. Hierbij kan je wel het lichtinval en privacy beter bepalen. De vouwgordijnen gaan tot 300 cm. Deze gordijnen doen het goed in een landelijke interieur.